Policijska uprava Niš: Brat i sestra iz Niša pronadjeni u Beogradu. ...

Izvor: Beta, 05.Avg.2021, 10:20

Policijska uprava Niš: Brat i sestra iz Niša pronadjeni u Beogradu. ...

Devetogodišnja devojčica i njen petogodišnji brat, čiji je nestanak majka prijavila u ponedeljak, pronadjeni su noćas u Beogradu, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.Deca su, kako je rečeno je u policiji, pronadjena nepovredjana.Prema nezvaničnim informacijama, brat i sestra su pronadjeni kod rodjaka i to nakon što je jedan čovek u komentaru ispod teksta napisao da je sa decom putovao autobusom na relaciji Niš-Subotica.Policija je posle toga od majke uzela kontakte svih rodjaka u Beogradu i kod jednih od njih deca su pronadjenaNezvanično deca su otišla od majke zato što ih je terala da prosjače.Brat i sestra poslednji put su vidjeni u ponedeljak, u niškom parku "Čair".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Policijska uprava Niš: Brat i sestra iz Niša pronađeni u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Avg.2021

Devetogodišnja devojčica i njen petogodišnji brat, čiji je nestanak majka prijavila u ponedeljak, pronađeni su noćas u Beogradu, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.