Partizanov dželat igrač kola Superlige VIDEO

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 09:16

Partizanov "dželat" igrač kola Superlige VIDEO

Najbolji igrač 28.kola Linglong Tire Superlige Srbije bio je Nemanja Nikolić, asistent i dvostruki strelac za Spartak u pobedi nad Partizanom (3:2) u Subotici.

Nikolić, inače, ovog proleća nastupa u Spartaku na pozajmici upravo iz redova beogradskih crno-belih.

On je učestvovao u postizanju sva tri pogotka, dva puta kao strelac i jednom kao asistent, čime se na najbolji način preporučio stručnom štabu Partizana za povratak u Humsku.

Tokom čitavog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susreta sjajno se kretao, ulazio u šanse i odlično sarađivao sa saigračima, pa nije bilo velike dileme u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.

Nikolić je ovo priznanje zaslužio po drugi put ove sezone, nakon sjajne partije u dresu Vojvodine u 11.kolu šampionata, upravo u duelu sa Subotičanima.

Nikolić (27) je rođen u Kraljevu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za OFK Grbalj, ruski Rostov, kazahstanski Aktobe, Spartak, Partizan i Vojvodinu, gde je proveo jesenju polusezonu kao pozajmljeni igrač crno-belih.

Za novosadski klub je tokom jeseni zabeležio 9 nastupa, uz 3 postignuta pogotka, dok je za ekipu Spartaka tokom ovog proleća zabeležio 6 nastupa i postigao 5 pogodaka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.