PROZIVALI SU GA ZBOG ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Pevač otkrio sve o vezi sa njom - bio sam joj PODRŠKA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROZIVALI SU GA ZBOG ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Pevač otkrio sve o vezi sa njom - bio sam joj PODRŠKA! (VIDEO)

I dalje u dobtim odnosima.

Posle diskvalifikacije iz „Zadruge“, Aleksandru Subotić su na društvenim mrežama dovodili u vezu sa pevačem Stevanom Sekulićem, sa kojim se ona družila u toku pauze i sa kojim je snimila i spot.

Sekulić je oktrio u kakvim je sada odnosima sa bivšom zadrugarkom i da li su se videli nakon rijalitija.

- Sa Aleksandrom sam u odličnim odnosima, bili smo na vezi i viđali se sve vreme pre njenog povratka u Zadrugu. Kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušla, bio sam joj podrška, takođe sam adminima pomagao u vođenju njenog instagram profila – rekao je Stevan za portal Nemazabranjenih i dodao:

- Ni nakon „Zadruge“ se ništa nije promenilo, dogovarali smo da se vidimo, ali zbog njenih obaveza, putovanja, a i mojih nastupa, nismo mogli da se uklopimo. Mada, otkriću samo detalj, spremamo novi projekat koji će sigurno razbiti trending.

Da podsetimo, ovaj je u toku „Zadruge“ demantovao spekulacije da su Aleksandra i on imali ljubavnu priču.

- Iznenađen sam pre svega što me neki predstavljaju u takvom kontekstu. Ne znam čemu sve to jer Aleksandra i ja nikada nismo bili zajedno već smo drugari – rekao je Stevan tada za naš portal.

Da podsetimo, Stevan je Aleksandru angažovao za svoj spot za pesmu „7 noći“. Kako taj spot izgleda, podsetimo se u linku ispod…

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.