PROGOVORILA O DAVIDOVOJ OPERACIJI Dok Aleks drami, javila se Biljana sa PRAVOM ISTINOM o njihovoj bebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O DAVIDOVOJ OPERACIJI Dok Aleks drami, javila se Biljana sa PRAVOM ISTINOM o njihovoj bebi!

I šokirala priznanjem!

Tokom prethodne večeri u Beloj kući je bilo veoma napeto, a posebno u sagi čiji su glavni akteri Aleksandra Subotić i David Dragojević. Subotićeva je istakla da su ona i David pokušavali da imaju decu, ali da je Dragojević operisan i da ima usporene sp*rmatozoide. Povodom ovoga, kontaktirali smo Davidovu majku Biljanu Dragojević koja pomno prati dešavanja u Beloj kući, a ona nam je otkrila da nije upoznata sa pričom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su Aleksandra i David planirali potomstvo.

- Koliko ja znam, oni nisu pokušavali, da jesu to bi bilo kako treba. Ja ne znam da je David imao neki problem. On do 35 neće da se ženi niti da ima decu, tako priča. Ne znam... - ostala je nedeorečena Biljana.

Osim toga, David je izjavio da je slao novac Aleksandri dok je bio u Americi za silikone, dok je ona tvrdila da je išla na estetski zahvat o svom trošku. Biljana nam je objasnila i da nije upoznata sa situacijom da je David slao Aleksandri novac i da ne želi da komentariše ovu temu, jer ne zna detalje njihovih finansija.

- Što se tiče finansija, nikad nisam ulazila u njihov džep. Ja neke detalje o tome ne mogu reći jer ne znam. A to da je slao, pa verovatno jeste, ali opet ne znam, ne mogu da kažem - rekla je za "Pink.rs" Davidova majka Biljana.

"SAMO NAS KOČI TO ŠTO JE ON..." Kija i Sloba najotvorenije o svom odnosu! "Da, ispao sam LOŠ!" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.