PRIZNALA DA JE IMALA S*KS SA NJIM! Sve se desilo pred OBEZBEĐENJEM - Ćuti, sramota me je! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALA DA JE IMALA S*KS SA NJIM! Sve se desilo pred OBEZBEĐENJEM - Ćuti, sramota me je! (VIDEO)

Kaje se.

Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Maja Marinković i Marijana Zonjić su postale nerazdvojne od Aleksandrinog povratka na velelepno imanje u Šimanovicma. Njih četiri otišle su u pab i krenule da pričaju o svojim bivšim vezama i drugim situacijama koje su ih zadesile. Nakon iscrpnog razgovora, Aleksandra se dotakla teme Marijaninong intimnog odnosa sa manekenom Tomislavom Panićem jedne noći u zatvoru, dok su još bili prisni:

OTKRILA CELU ISTINU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljana sa SUZAMA u očima ispričala sve o Zoli i RASKIDU - Podvodi je...?! (VIDEO)

- Ja kad sam videla s*ks pred obezbeđenjem, ja sam bila u šoku - ispričala je Subotićeva.

- Mene je blam toga, nećemo o tome - stidljivo je prokomentarisala Marijana.

Međutim, Subotićeva nije želela da prestane da priča o tome, pa je objašnjavala Dobrojevićevoj kako je sve to izgledalo. Stanija, koja nije u dobrim odnosima sa Tomom još od zadatka kauboji i indijanci, imala je komentar:

- Bolje da si se samozadovoljavala pred obezbeđenjem, nego što si bila sa njim! - rekla je ona Zonjićevoj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.