PRIČAO JE DA JE VOLI KAO ĆERKU: David ŠOKIRAO izjavom o Aleksandrinom detetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČAO JE DA JE VOLI KAO ĆERKU: David ŠOKIRAO izjavom o Aleksandrinom detetu (VIDEO)

Okrenuo list...

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" gostovali su Ana Korać i David Dragojević koji su pričali o aktuelnim temama iz njihovog života.

Kako se ovih dana spekuliše da se Davidova bivša verenica Aleksandra Subotić udaje, novinare je zanimao Davidov komentar na to, ali i da li su se čuli i raspravili neke stvari koje nisu tokom trajanja "Zadruge 2".

- Ne znam, ne interesuje me. Nemam ja sa njom šta da pričam. Ja sam sa njom završio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaku moguću priču - prokomentarisao je David.

Kada su Aleksandra i David ušli zajedno u Belu kuću, Dragojević se često hvalio da je Magdalenu, ćerku svoje tadašnje verenice, prihvatio kao svoju, kao i da joj ništa ne fali dok živi kod njegove majke Biljane Dragojević. Jedan od emotivnijih trenutaka na velelepnom imanju u Šimanovcima bio je kada je mala Magdalena ušla u Rajski vrt za svoj rođendan, gde su je sačekali Aleksandra i David i pokloni od Velikog šefa. Dragojević se tada trudio da pokaže koliko mu Aleksandrina ćerka znači, međutim, kada su ga danas Nemanja upitali da li mu nedostaje Magdalena, David je izgovorio nešto što će šokirati mnoge.

- Ne nedostaje mi niko. Drago mi je što sam se rešio Aleksandre - rekao je David, a zatim odgovorio i na pitanje o odnosu sa Ljubom Pantović.

- Oni su za mene prošlost, njihova stvar, oni za mene više ne postoje - dodao je Dragojević.

Ceo intervju možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čuvao joj ćerku i čekao je: Aleksandra Subotić progovorila o novom dečku!

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 15:36

Aleksandra Subotić priznala je da je zvanično u vezi sa bogatim Novosađaninom. – Jesmo, više on nije simpatija, nego moj dečko. Kupio me je mnogim stvarima. On je meni pričao da ne napravim glupost i da će me čekati. Gledao je rijaliti, brinuo se o mom detetu, moja ćerkica je išla kod njega,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.