Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNI HAOS U ZADRUZI! David preskočio OGRADU, Aleksandra završila na razgovoru sa PRODUKCIJOM

Aleksandra Subotić je tražila da Zerina Hećo bude kažnjena zbog toga što je fizički nasrnula na nju. Produkcija nije reagovala, pa su i David Dragojević i ona pokušali da pobegnu iz “Zadruge”. David u ekonomskom dvorištu preskočio ogradu i pokušao je da obije kapiju da i Aleksandri otvori vrata, međutim, nije bio u tome uspešan. The post POTPUNI HAOS U ZADRUZI! David preskočio OGRADU, Aleksandra završila na razgovoru sa PRODUKCIJOM appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"NIKAD GA U GOREM STANJU NISAM VIDELA" Majka Davida Dragojevića OČAJN nakon njegovog pokušaja bekstva iz "Zadruge"

Izvor: Blic, 11.Dec.2018

Prethodno veče u Beloj kući je bilo veoma stresno za Zerinu Hećo, Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića koji su došli u žestok okršaj. Naime, Subotićeva je potencirala na temi da je Zerina silovana i svojim uvredama je isprovocirala do te mere da je ona fizički nasrnula na nju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.