Izvor: Scandal.rs, 15.Nov.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SVAĐA I LJUBOMORNIH SCENA, LUNA I ALEKSANDRA NAPUSTILE ZADRUGU: Zadrugari ŠOKIRANI! (VIDEO)

Najpopularnije učesnice rijalitija Zadruga 2, Luna Đogani i Aleksandra Subotić napustile su luksuzno imanje. Na sreću, ne trajno. To je prvo uradila blogerka Luna Đogani, jer je prilikom čišćenja ušiju štapićem izazvala povredu, pa je morala da ode kod lekara, dok je Aleksandra Subotić zbog problema sa zubom morala kod stomatologa.   LUNA I DALJE The post POSLE SVAĐA I LJUBOMORNIH SCENA, LUNA I ALEKSANDRA NAPUSTILE ZADRUGU: Zadrugari ŠOKIRANI! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Subotić iz rijalitija otišla PRAVO U ORDINACIJU (video)

Izvor: Svet, 15.Nov.2018

Luna Đogani i Aleksandra Subotić na nekoliko sati napustile su imanje u Šimanovcima i to iz zdravstvenih razloga.. Blogerka Luna Đogani prošle nedelje uslikana je prilikom dolaska u Zemunsku bolnicu, gde je dovedena zbog povrede koju je izazvala štapićem za uši, dok je obavljala svakodnevnu higijenu.. Međutim,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.