Izvor: Press, 17.Dec.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO PRVI POLJUBAC: Vlada i Zerina proveli noć u zatvoru, a na rastanku se SOČNO POLJUBILI! (VIDEO)

Bane će biti besan kao ris kada ovo vidi!
Zerina Hećo prethodne noći završila je u zatvoru, nakon što je ispolivala Aleksandru Subotić tokom nominacija. Njoj se kasnije pridružio i Vladimir Todorović, koji je nominovan od strane publike i večeras će se boriti za opstanak u rijalitiju. 



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Autor: TvPinkPrintscreen/Pink.rs


Njih dvoje proveli su noć vodeći duge razgovore, a rano jutros su zaspali zagrljeni. Međutim, to nije sve. Naime, kada je obezbeđenje došlo kako bi Zerinu izveli iz zatvora, Vlada se pridigao kako bi se pozdravio sa njom i njih dvoje su se sočno poljubili!




Autor: TV Pink Printscreen


PROČITAJTE JOŠ: BANE ĆE BITI BESAN KAO RIS: Vlada i Zerina spavali zajedno u zatvoru, a onda je on URADIO OVO! (VIDEO)



Ovom poljupcu se niko nije nadao, a nema sumnje da je Zerini i te kako prijala noć koju je provela sa zgodnim plesačem. Kako će njen bivši dečko Bane Čolak reagovati kada bude video ovaj snimak ostaje nam da sačekamo i vidimo a nema sumnje da će biti besan kao ris. 



Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku. 








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"MOJE DETE... NEE!" Zerina se pokidala od plača! Socijalna služba je uključena - GOTOVO JE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 01:45

Gorke majčine suze!..Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem goruća tema za crnim stolom bio je sukob Zerine Hećo i njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka. Zadrugari su žustro komentarisali njihove svađe i birali strane, a Bane je u jednom trenutku izgubio živce i pljunuo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.