Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2020, 04:50

Osuđivani diler u Novom Sadu u sred bela dana izbegao likvidaciju

Jedan muškarac u Novom Sadu je za dlaku izbegao sačekušu dvojice atentatora tako što je utrčao u tuđi auto. Kako piše Nova.rs, radi se o Slobodanu Bobi Vujakoviću (45), osuđivanom dileru koji je samo nedelju dana ranije brutalno pretučen.
Policija je za slučaj saznala od vozača pikapa u koji je Vujaković uleteo. Sam Vujaković je, međutim, odbio da govori o ovoj sačekuši kao i o događaju od prethodne nedelje kada je pretučen.
Likvdatori su spremili sačekušu za Vujakovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u Subotičkoj ulici, 50-ak metara od Osnovne škole „Nikola Tesla“. On je peške išao kao Futoškom putu, a kod autoperionica Master Elite Clean je primetio napadače i odmah utrčao u auto.
Vujaković je osuđen na pet godina i osam meseci zatvora 2001. godine, zajedno sa Daliborom Nišavićem Čodom koji je dobio šest, zbog dilovanja droge. Pored toga, Vujaković je osuđen i zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i nedozvoljenog nošenja oružja, podseća Nova.
Krivično veće tada je utvrdilo da su njih dvojica u periodu od kraja 1999. do prve polovine 2001. godine, organizovali prodaju heroina na teritoriji Novog Sada. Prilikom izricanja presude osuđeni su burno negodovali, upućujući niz psovki na račun sudija.
Snimak sačekuše je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavio nekadašnji pomoćmnik gradonačelnika Miloša Vučevića, Miroslav Parović, koji je u septembru objavio snimak neljudskog prebijanja ispred Maxbet kladionice.
Pogledajte kako čovek u Novom Sadu utrčava u tuđa kola i tako se spašava od sačekuše!
Tako je to kada u gradu kriminalci drže vlast jer su skupili najviše sigurnih glasova.
A iz priloženog se vidi da se ovi maskirani tresu od straha pred Vučićem i njegovom "borbom protiv mafije" pic.twitter.com/fQATapOVUD
— Мирослав Паровић (@MiroslavParovic) December 5, 2020

Parović je u objavi napisao „Tako je to kada je stanje u gradu takvo da kriminalci drže vlast jer su skupili najviše sigurnih glasova“.
Pokušaj ubistva dogodio se krajem oktobra, a prikaz video zapisa sa sigurnosne kamere sniman je mobilnim telefonom.
Dve trećine Srba misli da policija radi za kriminalce, političare i bogate moćnike

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.