Izvor: Press, 09.Jan.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSEĆAM SE PRAZNO, ŽAO MI JE ALEKSANDRE: David NJIH smatra krivcima za Subotićkino ponašanje, pa priznao da će im se OVAKO OSVETITI! (VIDEO)

Sve je otišlo u potpuno drugom pravcu - kaže Dragojević.
David Dragojević otišao je kod Drveta mudrosti, jer je vidno neraspoložen od izlaska njegove izabranice, Aleksandre Subotić iz ''Zadruge 2''. Naime, Aleksandra je imala fizički okršaj sa Minom Vrbaški, te zbog prekršaja osnovnih pravila života u rijalitiju, Subotićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << morala da napusti velelepno imanje.



David i dalje ne može da se pomiri sa tim, kako kaže, to što Aleksandra nije tu, te ga je Drvo upitalo kako se oseća.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Prazno se osećam, još mi nije došlo do glave da sam sam. Da sam ja znao da će to da se desi, izašao bih za njom, ali nisam znao. Meni je nje žao, jer smo ušli sa jednom pričom, a sve je otišlo u potpuno drugom smislu. Nije mogla da izađe iz svoje priče, iz čaure te... Od ulaska Karađorđa, jer misle da je sve to šou, na nju to utiče mnogo drugačije. Oni su najveći krivci zbog čega je sve to tako ispalo. Nije trebalo da uđu nikada - ispričao je David.


Potom je ispričao Drvetu ko je kriv za njen nehumani gest, okrivivši Ljubu Pantović i Karađorđa.




Autor: TvPink


Ljuba nije tu nikada za nju, to što ona priča, to samo da bi tako izgledalo. Što nije ustajala za stolom kad joj vređaju ćerku. Najgore joj je bilo onda kada je Karađorđe skinuo gaće i šetao go i njegova veridba sa Mininom majkom. Oni sve gledaju kroz rejting, kroz popularnost i novac - izjavio je Dragojević.


David nije hteo da ostane dužan, pa je pred Drvetom najavio da će se on potruditi da Ljuba i Karađorđe ispadnu, iako je rekao da bi baš on voleo da izađe i da ponovo bude pored svoje ljubljene drage.



Ja ću ih ugasiti ovde - samouvereno je podviknuo David.


Za kraj, David je izjavio da je srećan, jer je Aleksandra sa svojom ćerkom napolju, ali da strahuje, shodno tome da je ostao sam, da se neće snaći u rijalitiju bez izabranice.



PROČITAJTE JOŠ: S*KSI PLESOM POŽELELA SVIMA DOBRO JUTRO: Nataša Moskva zaplesala čim se probudila, Adam nije skidao pogled s nje! (VIDEO)



U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.