OPET ĆE DA BIJE!? Vladimir Tomović se NIJE POKAJAO zbog toga što je UDARIO Aleksandru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 03:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET ĆE DA BIJE!? Vladimir Tomović se NIJE POKAJAO zbog toga što je UDARIO Aleksandru!

Spreman za izbacivanje!

Večeras je otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari Srbije Danas se nalaze u Šimanovcima gde će večeras svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega rijaliti zvanično i počinje. Sve vesti o ovome iz minuta u minut pratite ovde.

Na red je došao i Vladimir Tomović, kontraverzni rijaliti igrač, koga pamtimo u prošloj sezoni po vezi sa Stanijom Dobrojević, raskidu koji je usledio, ali i skandalu nakon koga je i diskvalifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izbačen iz Zadruge, kada je udario Aleksandru Subotić.

On se nije pokajao zbog ovog postupka.

- Nisam se ništa promenio, kome odgovaram super, ako ne odgovaram, izbacite me i to je to. U Zadrugu ulazim sa svojm parnerom Ajaksom, to je moj pas, a ako se neka devojka dobro potrudi oko mene, možda nešto i bude - rekao je Tomović.

Da li to znači da od njega možemo da očekujemo da opet udari ženu, ako mu se nađe na putu? Ostaje da vidmo.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.