ODLAZAK FAVORITA: Napuštaju Zadrugu, produkcija naredila da se srede i IZAĐU! Luna, Aleks, Stanija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZAK FAVORITA: Napuštaju Zadrugu, produkcija naredila da se srede i IZAĐU! Luna, Aleks, Stanija...

Hitno.

Pet učesnica "Zadruge 2" napustiće večeras na kratko rijaliti imanje u Šimanovcima ne bi li u obližnjem Pinkovom studiju gostovale u emisiji "Amidži šou".

U ovonedeljnoj emisiji u novom terminu, tačnije od 22 časa, u studio kod Ognjena Amidžića stiže paklena petorka zadrugarki - Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Eleonora Miljković i Sanja Stanković.

Učesnici do sada to nisu znali, a sve su saznali nakon što je Aleks pročitala pismo Velikog šefa koji im je poručio da se brzo spreme i da izađu napolje. Naravno, sve su odmah poletele da se doteraju.

Pogledajte kako su izgledale te scene:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna dobila pitanje da li je više volela Slobu ili Marka, pa dala odgovor o kom BRUJE SVI

Izvor: Blic, 22.Maj.2019, 20:27

U sinoćnjem izdanju emisije "Amidži Šou" gostovale su aktuelne zadrugarke Aleksandra Subotić, Luna Đogani, Stanija Dobrojević, Sanja Stanković i Eleonora Miljković. Voditelj Ognjen Amidžić je za gošće pripremio brojne igrice, a jedna od njih bila je ona "Odgovaraj ili", gde su gošće odgovarale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.