Nastavljeno Partizanovo posrtanje - treći poraz uzastopce (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno Partizanovo posrtanje - treći poraz uzastopce (VIDEO)

Posle Radničkog (1:0) sva tri boda je iz Beograda odneo i Spartak (3:1), a u međuvremenu se desio i neuspeh na igralištu Voždovca (1:0) posle kojeg je Zoran Mirković i podneo ostavku na mesto trenera pa je protiv Subotičana "crno-bele" vodio Žarko Lazetić, koji mu je bio pomoćnik.

Partizanova terenska inicijativa od početka utakmice urodila je plodom. U 8. minutu dosuđen je penal za "crno-bele" pošto je jednog igrača gostiju lopta udarila u ruku u kaznenom prostoru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Siguran s bele tačke bio je Rikardo Gomes, koji je postigao 14. pogodak u sezoni.

Spartak se nije pokolebao. Oslobodio se pritiska i krenuo je da težište igre preseljava na protivničku polovinu igrališta. Već u 17. minutu - 1:1. Strelac je bio krilni napadač Stefan Denković, koji je prevario jednog od Miletića, a čim je video prostor za udarac to je i učinio s ivice šesnaesterca. Partizanov golman Vladimir Stojković je uhvaćen u raskoraku.

Subotički tim je do kraja prvog poluvremena još nekoliko puta zapretio, a Partizan je povrh svega morao da izvrši i dve prinudne izmene zbog povreda. Umesto Nemanje R. Miletića već u 28. minutu ušao je Zlatan Šehović , a umesto Danila Pantića u 40. Zoran Tošić.

Drugi deo meča počeo je izglednom prilikom Partizanovog napadača Nemanje Nikolića, kome je šansu pripremio Tošić, ali ubrzo posle toga Spartak je došao i u vođstvo. Dejan Đenić je kaznio smušenost odbrane "crno-belih". Pogodio je mrežu s peterca. Nedugo zatim Denković je glavom uzdrmao prečku.

U 64. minutu veliku priliku je proćerdao Gomes. Nebojša Kosović, poslednji adut među rezervistima, upotrebljivim pasom je poslao portugalskog napadača oči u oči s golmanom Milošem Ostojićem, ali se tamnoputi igrač spetljao, dajući sebi nedostižni for.

Partizan je u finišu krenuo na sve ili ništa. Uzalud. Spartaku je ostavljen prostor za protivnapade, a to je u nadoknadi vremena iskoristio Nemanja Obradović da zapečati sudbinu domaćina.

Pošto je Radnički kao gost savladao Zemun s 1:0 golom halfa Radovana Pankova u 83. minutu, razlika između drugoplasiranih Nišlija i trećeplasiranih "crno-belih" još je i veća.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.