Nakon što je pročitala intervju Davidovog očuha u novom broju SVETA Aleksandra Subotić napustila njegovu kuću u Veterniku!

Izvor: Svet, 23.Feb.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je pročitala intervju Davidovog očuha u novom broju SVETA Aleksandra Subotić napustila njegovu kuću u Veterniku!

Očuh Davida Dragojevića dao je intervju za novi broj SVETA u kom je, izmedju ostalog, izjavio da Aleksandri Subotić nije mesto u njihovoj kući.
Ceo intervju pročitajte u novom broju SVETA koji je u prodaji od juče.
Kupite SVET! EKSKLUZIVNO: TAJNA ŠABANOVOG TESTAMENTA! Pred smrt strahovao da će se deca svađati oko para! PAPARAZZO Novak i Jelena NEMAJU VREMENA JEDNO ZA DRUGO! Davidov očuh: Aleksandri nije mesto u našoj kući!

Nakon ovog intervjua Aleksandra se uvredila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << spakovala kofere i vratila se u Beograd, u svoju porodičnu kuću u naselju Kaludjerica, o čemu je obavestila pratioce na Instagramu.

 
SvetNikola Tomić/Telegraf.rs
The post Nakon što je pročitala intervju Davidovog očuha u novom broju SVETA Aleksandra Subotić napustila njegovu kuću u Veterniku! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.