Izvor: S media, 09.Jan.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJI POTEZ: Tužilaštvo tražilo oslobađanje Stanka Subotića!

Tužilac Eugenija Pontasulja tražila je jutros u Bariju oslobađanje Stanka Caneta Subotića uz obrazloženje da "nije počinio delo" ( radi se o jednom od formalno predviđenih obrazloženja oslobađanja - ostali su oslobađanje jer delo ne predstavlja zločin, ili oslobađanje jer nije moguće nastaviti proces protiv optuženog - kao na primer u slučaju imuniteta ili maloletnosti optuženog).

Ovu informaciju "Vijestima" je potvrdio Subotićev advokat Frančesko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Paolo Sisto, dok iz kancelarije tužiteljke u popodnevnim časovima nisu odgovarali na pozive.

Ovo je bilo poslednje preliminarno saslušanje vezano za Subotićev slučaj. Izricanje presude zakazano je za 26. februar.

"Veoma smo zadovoljni ovakvim razvojem situacije, posebno imajući u vidu da je veoma retko da tužilaštvo za borbu protiv mafije zatraži oslobađanje optuženog" rekao je Sisto za "Vijesti".

(Vijesti)

FOTO: Youtube, printskrin

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.