NE MOŽE DA IZDRŽI OVE DLAKE! Luna se prisetila zajednučkog TUŠIRANJA sa Slobom, pa GURNULA RUKU... ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA IZDRŽI OVE DLAKE! Luna se prisetila zajednučkog TUŠIRANJA sa Slobom, pa GURNULA RUKU... ŠOK!

Puj.

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruge" i modna blogerka, Luna Đogani, pričala je sa Aleksandrom Subotić i Zerinom Hećo, a onda je spomenula svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

Zanimljiva stvar jeste da je Luni tokom razgovora ruka ponovo završila na mestu gde nije trebalo, baš kao što se dešavalo i u prošloj sezoni!

Akesandri je rođendan i ona se pohvalila da odlazi sa svojom jačom polovinom Davidom Dragojevićem na tušitanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Lunu podestilo na njen rođendan u predhodnoj sezoni Zadruge kada je svoj rođendan provela sa Slobom, a potom je svima priznala:

- Tako sam i ja za moj rođendan išla da se tuširam sa mojim dečkom. Mrzim vas. Kad se samo setim - pričala je Luna.

Zerina im je tada ispričala da se tušira balzamom jer nema kupku za tuširanje, i dodala kako je dlakava jer nema brijač.

- I meni počinju da niču dlake - priznala je Aleksandra Subotić obema.

- David te voli, ko te voli voleće te i dlakavu - kontatovala je Luna, setna od sećanja na Slobu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA PRIČALA O TUČI SA SLOBOM, ALI I O KIJI I MARKU MILJKOVIĆU: Pokazao mi je srednji prst, to je moje najgore izdanje! (VIDEO)

Izvor: Press, 01.Okt.2018

Ponovo se prisetila veze sa pevačem. Ispričala kako je izgledala njena najveća svađa sa Slobom Radanovićem, kao i da nije bila ljubomorna na njegovu tadašnju suprugu Kristinu Kockar. . ...

Nastavak na Press...

Luna se prisetila se tuširanja sa Slobom!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018, 00:38

Luna Đogani, sinoć je u sobi razgovara sa Aleksandrom Subotić i Zerinom Hećo, i prisetila se svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića. Alesandra Subotić se pohvalila da će ići sa Davidom na tušitanje jer joj je rođendan, a Luna se odmah prisetila sebe i Slobe. – Tako sam i ja za moj rođendan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.