NASILNIK SE NE KAJE! Smeje se priči da je UHAPŠEN na granici!

Izvor: Svet, 07.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNIK SE NE KAJE! Smeje se priči da je UHAPŠEN na granici!

Nasilnik Vladimir Tomović juče je brutalno udario Aleksandru Subotić zbog čega je diskvalifikovan iz Zadruge.
Podsetite se kako je to izgledalo:








View this post on Instagram















Majka Aleksandre Subotić @ifbb_pro_ljuba_pantovic objavila usporeni snimak BRUTALNOG UDARCA! Vladimir Tomović je PESNICOM udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << glavu Aleksandru Subotić, kao što se na snimku i vidi! Tomović je, dakle, sa razlogom DISKVALIFIKOVAN iz rijalitija Zadruga!
A post shared by SVET (@svet_rs) on Oct 5, 2018 at 3:47pm PDT


Danas se po društvenim mrežama povela priča da je uhapšen na granici sa Crnom Gorom zbog nasilnog čina, ali on se oglasio na Instagramu i to demantovao uz smeh, što je još jedan dokaz da se ne kaje.

 
SvetSvet
The post NASILNIK SE NE KAJE! Smeje se priči da je UHAPŠEN na granici! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEPOTO, ANĐELE, ŠTO SE NE JAVLJAŠ? Aleksandru je Vladimir opalio pesnicom, a muvao ju je 6 meseci pre Zadruge 2! Ovo su svi DETALJI!

Izvor: Svet, 07.Okt.2018

Aleksandra Subotić nedavno je doživela neprijatnost kada ju je Stanijin dečko – Vladimir Tomović udario pesnicom u glavu, pa je sada otkrila šta joj je sve slao pre nego što su ušli u rijaliti.. Subotićeva je pred svojim dečkom Davidom i Minom Vrbaški pričala kakve poruke je dobijala od...

Nastavak na Svet...

VLADIMIR PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE INCIDENTA U ZADRUZI 2: Doživeo sam veliko ŠIKANIRANJE! Crnogorac otvoreno o Ljubi, Kristijanu i poklonu koji je ostavio STANIJI!

Izvor: Press, 08.Okt.2018, 10:00

Vladimir Tomović je izbačen iz rijalitija, a sada je u emsiji progovorio o sukobu sa Aleksandrom Subotić, koju je udario pesnicom. . Na samom početku Crnogorac je odgovorio da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.