NASILNIK POPIO BATINE? Isplivala ŠOK FOTKA Vladimira Tomovića U MODRICAMA!

Izvor: Svet, 20.Okt.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNIK POPIO BATINE? Isplivala ŠOK FOTKA Vladimira Tomovića U MODRICAMA!

Nakon što se u medijima pojavila vest da su Vladimira Tomovića presrela dvojica momaka, koji su ga pretukli i poručili mu da je batine dobio u ime Aleksandre Subotić, Vladimir se oglasio i otkrio da nije dobio batine.
Na internetu je takođe procurila fotografija prebijenog Vladimira, ali on tvrdi da je ta fotka nastala 2014. godine, te da su je mnogi zloupotrebili kako bi plasirali priču o batinama.

“Ta slika je stara četiri godine, a povrede sam zadobio na ragbiju. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tačno da sam dobio batine. Mene ni 20 nekih tamo fanova ne može da prebije”, rekao je Vladimir.
Podsetimo, Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 2” zbog toga što je krvnički pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić.
SvetSvet
The post NASILNIK POPIO BATINE? Isplivala ŠOK FOTKA Vladimira Tomovića U MODRICAMA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.