Moćni Lalatov Radnički protutnjao Suboticom i stigao Zvezdu na tabeli!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni Lalatov Radnički protutnjao Suboticom i stigao Zvezdu na tabeli!

Duel dva naša doskorašnja predstavnika na evropskoj sceni u potpunosti pripao ekipi Radničkog.

Subotički Spartak je u Evropi otišao korak dalje od Radničkog, ali to ga za sada košta rezultata na domaćoj sceni.

Ekipa Vladimira Gaćinovića danas je doživela još jedan debakl na (uslovno) svom terenu u Kuli, ovoga puta od niškog Radničkog rezultatom 4:1, što je četvrti poraz Subotičana u pet kola Superlige, a četvrta pobeda Nišlija koji su se na vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tabele izjednačili sa Crvenom zvezdom, ali uz utakmicu više.

Radnički je poveo u 28. minutu golom Haskića, a sedam minuta kasnije gosti su iznudili i jedanaesterac koji je u gol pretvorio Stanisavljević - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle samo šest minuta igre u nastavku, Ranđelović na asistenciju Haskića postiže i treći gol za Radnički i praktično rešava pitanje pobednika.

Najbolji igrač utakmice, Nermin Haskić u 74. minutu je još jednom pogodio, Radnički je tada poveo sa 4:0, a počasni gol za Spartak postigao je Bojan Čečarić u 86. minutu.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radnički ubedljivom pobedom prekinuo tradiciju Spartaka

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2018

Fudbaleri Radničkog iz Niša vezali su treću pobedu zaredom pošto su u 5. kolu Superlige savladali subotički Spartak rezultatom 4:1 (2:0). Ovo je prva pobeda niškog tima nad Spartakom od aprila 2016. godine...Posle više od dve godine niški Radnički uspeo je da pobedi rivala iz Subotice i to mu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.