Izvor: Blic, 09.Feb.2022, 16:36

Ministarka Irena Vujović posetila Suboticu, predala donaciju od 25 novih autosmećara i autopodizača za kontejnere

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas, zajedno sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem i predsednicima i predstavnicima opština Senta, Kanjiža, Bačka Topola, Mali Iđoš, Novi Kneževac i Čoka, postrojenje za separaciju otpada u „Regionalnoj deponiji“ d.o.o. Subotica, a potom, u Radnoj jedinici za odvoženje i deponovanje komunalnog čvrstog otpada JKP „Čistoća i zelenilo“ u Subotici, 25 novih autosmećara i autopodizača za kontejnere.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUBOTICA I OKOLNE IMAJU NOVU OPREMU: Cilj je efikasnije rešavanje otpada

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 10:11

Nova oprema uskoro na ulicama Subotice...Subotica i šest okolnih opština – Bačka Topola, Mali Iđoš, Senta, Čoka, Kanjiža i Novi Kneževac, dobile su 25 kamiona za odvoženje otpada do Regionalne deponije u Bikovu. Nabavku opreme vredne skoro tri miliona evra finansiralo je Ministarstvo žaštite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.