Izvor: Press, 03.Dec.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minina majka progovorila o ćerkinim aferama sa Mikijem: Ovo je istina o drogiranju, seksu od 500 evra i bakinoj operaciji!

U “Zadruzi” se tokom ovih nekoliko nedelja desilo mnogo toga. Između ostalog, novi učesnici rijalitija postali su Karađorđe Subotić i Ljuba Pantović, roditelji Aleksandre Subotić. Osim toga, u centru pažnje bila je rasprava između Mine Vrbaški i Mikija Đuričića.
Povodom ovih novosti, Telegraf.rs popričao je sa Mininom majkom Ivanom Vrbaški, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je, da podsetimo, u emotivnoj vezi sa Karađorđem Subotićem

– Kako komentarišete svađu Mikija i Mine, gde je Miki izneo da je pozajmio novac za operaciju bake Mini, a ona potrošila to na sebe?
Ivana Vrbaški: To su stvari o kojima se priča napolju, ispričan je samo deo priče, ja ne želim da objašnjavam. Miki i Mina su rekli mnogo toga, naravno i on i ona su preterali u mnogim stvarima. Žena je išla na operaciju krajem septembra, a od te priče da nije išla nema ništa.
– Kako komentarišete to što je Mina priznala da se drogirala dok je bila sa Mikijem?
Ivana Vrbaški: Ona je poznata po tome da odvali neku glupost. Ja ne vidim u rijalitiju regularnog narkomana. Ja sam tri dana tada bila u Novom Sadu, mama se tada pripremala za operaciju, imala je kontrole. Viđala sam se sa Minom preko dana, a uveče sa bila sa mamom i Borisom. Ja ne mogu da tvrdim da ona nešto nije probala, ja nisam bila sa njom, ja ne mogu da tvrdim da jeste ili da nije.
– Mina je rekla da joj je Miki ponudio 500 evra da joj “oliže macu”…
Ivana Vrbaški: Ispričala je neke stvari koje nije trebala, ja ne želim to da komentarišem. Meni su to ogavne i ružne stvari, to se dešava, ja ne želim da se mešam. To mi je odvratno, ne zameram mu, ali mi je bilo krivo i kada je mene spominjao. To je Miki, kako da mu zamerim bilo šta.
– Kako komentarišete Ljubine i Karađorđeve svađe i njeno pljuvanje Vas i njega?
Ivana Vrbaški: Ona mene nije lično uvredila, to se odnosilo na njega. Nas dve se ne poznajemo, ja je nikad nisam spomenula, na je za mene majka dvoje dece i njegova bivša supruga. Ja protiv nje nemam ništa.
– Da li ćete nastaviti vezu sa Karađorđem nakon rijalitija, koji je bio vaš dogovor?Da li ćete možda ući u Zadrugu?
Ivana Vrbaški: Ja ne tražim marketing, nemam nameru da uđem. Imam porodicu napolju, meni je prioritet sin kome sam potrebna. Kad izađe videćemo šta i kako. Dogovorili smo se da nastavljamo normalno kad on izađe, ali meni je strašno kad čujem Aleksandra da plače i kada viče da njen otac ne može da ima nekog drugog. Meni to para uši i stavljam se u situaciju da moja Mina tako nešto izjavi. To me udaljava od svega toga, ne u smislu da ja neću, nego da mi je sve to strašno. Ona nema pravo da se meša u njegov život, meni je strašno da oni ne mogu da imaju dobar odnos zbog mene, to me izjeda. Ne znam kako če biti, ako ti ne reše, ne znam kako će biti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mina Vrbaški o vezi svoje majke i Karađorđa: Ne sme on njoj da postavlja ultimatume!

Izvor: Svet, 04.Dec.2018, 15:57

Karađorđe Subotić je uneo nemir u rijaliti čim je ušao, a njegovoj verenici Ivani Vrbaški ne sviđa se kako se ponaša prema njenoj ćerki.. Mina Vrbšaki je sa osmehom podržala odluku da njena majka možda provede ostatak života sa Karađorđem.. Međutim, situacija se promenila kada se Karađorđe...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.