Izvor: Press, 09.Jan.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJA ĆERKA ĆE TE PREBITI NAPOLJU: Karađorđe PRETIO Mini batinama, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Minu krivi zbog Aleksandrine diskvalifikacije!
Dok su zadrugari pravili sneška, u spavaćoj sobi desila se žučna svađa između Karađorđa Subotića Mine Vrbaški



Karađorđe Mina Vrbaški došli su u sukob zbog Aleksandre Subotić. Naime, Aleksandra je tokom jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dana morala da napusti Zadrugu zbog kršenja osnovnih pravila života u rijalitiju. Kako Karađorđe ne može da se pomiri sa tim, napao je Minu da se folira, te da joj njegova ćerka nije nanela nikakav bol.




Autor: TvPink


Kako te bre nije sramota. Pogledaj mi lice - vikala je Mina Karađorđu.



Autor: TvPink


Nije ti ništa, foliraš se tu! Tek ćete naći moja ćerka napolju pa ćeš videti kako će te prebiti - zapretio joj je Karađorđe.


Niz uvreda koje su uputili jedno drugome prouzrokovalo je da je moralo obezbeđenje da se umeša u njihovu raspravu, jer je već poznato da tenzija između nijih raste iz dana u dan.




Autor: TvPink


Na sreću sve se dobro završilo, ali Mina je ostala pod stresom, te je opet počela da plače, shodno tome da je tek postala punoletna, a morala je da se suprostavi čoveku koji može otac da joj bude.



PROČITAJTE JOŠ: POSLEDNJA OPOMENA ZA ZADRUGARE: Nakon što je VELIKI ŠEF saopštio da će od sutra STUPITI NA SNAGU OVO, usledilo je iznenađenje za sve! (VIDEO)



U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OSEĆAM SE PRAZNO, ŽAO MI JE ALEKSANDRE: David NJIH smatra krivcima za Subotićkino ponašanje, pa priznao da će im se OVAKO OSVETITI! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Jan.2019

Sve je otišlo u potpuno drugom pravcu - kaže Dragojević. . David Dragojević otišao je kod Drveta mudrosti, jer je vidno neraspoložen od izlaska njegove izabranice, Aleksandre...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.