Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI SASUO ALEKSANDRI SVE U LICE: Iživljavaš se i na mami i na tati i na Davidu, glumiš žrtvu! (VIDEO)

Aleksandra Subotić je i sinoć bojkotovala program “Zadruge”, tj. odbijala je da komentariše video snimke koji su prikazani zadrugarima. Miki Đuričić je tom prilikom ušao u žestoku raspravu sa Aleksandrom. – Čega si ti žrtva ovde? Ti nema koga nisi provocirala ovde. Ti si bezobrazna kao ker. Zla, podmukla, da nema gore. Ti ovog čoveka The post MIKI SASUO ALEKSANDRI SVE U LICE: Iživljavaš se i na mami i na tati i na Davidu, glumiš žrtvu! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSUJE I MAJKU! Aleksandra Ljubi: Odje*i od mene! Mrš! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018

Ljuba Pantović je i sinoć optužla Davida Dragojevića da od sebe pravi žrtvu u rijalitiju. – Ovo su stvari koje počinju da se obmotavaju. Znači, ja sam rekla kada sam ulazila da neću veštački da fingiram, da će doći svaka tema na red. Konstantno neke žalbe na Aleksandru kako je ona ovakva,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.