MAJKA ANĐELE (14) KOJA JE POBEGLA OD KUĆE: Htela sam da izludim od brige, ali sam se onda odlučila NA OVAJ KORAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA ANĐELE (14) KOJA JE POBEGLA OD KUĆE: Htela sam da izludim od brige, ali sam se onda odlučila NA OVAJ KORAK!

Nestanak Anđele N. (14) iz Subotice juče je digao na noge celu Srbiju.

Srećom, kasno popodne stigla je lepa vest - devojčica, koja je sa dečkom kasno uveče izašla iz kuće, videla je da se za njom traga, pa se sama javila u policiju, zdrava i nepovređena.

Majka Danijela zahvaljuje se medijima što su pisali o nestanku njene ćerke i prekinuli agoniju koja se roditeljima u ovakvim situacijama čini kao da nema kraja.

- Anđela je dobro. Nepromišljenost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i "zaljubljenost" su je dovele u ovu situaciju. Nama je ova medijska izloženost pomogla jako, jer čim je videla da je traže preko novina i društvenih mreža, odlučila je da se javi policiji. Tako da se moja odluka da to pustim u javnost završila dobro za sve nas - priča Danijela.

Četrnaestogodišnja Anđela, dodaje njena mama, zna da nije dobro postupila.

- Ona je svesna da je pogrešila, ali ćemo mi to korak po korak da rešavamo - napominje Danijela.

Podsetimo, Anđela (14) je nestala u noći između 4. i 5. oktobra, a u policijsku stanicu javila se dva dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.