LUNA KAO FOLK DIVA! Pokidala na PRIPREMAMA za ZADRUGAVIZIJU: Ukućani je ZADIVLJENO posmatrali! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA KAO FOLK DIVA! Pokidala na PRIPREMAMA za ZADRUGAVIZIJU: Ukućani je ZADIVLJENO posmatrali! (VIDEO)

Spektakl!

''Zadrugovizija 3'' je događaj koji svi ukućani Bele kuće jedva čekaju. Samo ih nekoliko kratkih sati deli od spektakla koji će još jednom oboriti sve rekorde gledanosti.

Sprovode se poslednje pripreme i svi vredno vežbaju. Aleksandra Subotić ne gubi vreme, već ispred ogledala u dnevnoj sobi već vežba nastup za pesmu ''Mili moj'' koju namerava da peva večeras. Takođe, u pabu je vežbala i Luna Đogani zajedno sa Davidom Dragojevićem i Markom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Petruševićem Petrućijem.

Pogledajte rezultate

Luna je svojim nastupom privukla pažnju svih prisutnih zadrugara i nema sumnje da upravo ona ima najviše šanse večeras.

Priliku da vežbaju za večerašnji nastup iskoristili su i Nenad Aleksić Ša, Dragana Mitar i Ljuba Pantović koji su uvežbavali plesne korake.

Ceo video možete pogledati ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.