OGLASILA SE ALEKS NAKON ŠTO JU JE DAVID TERAO KUĆI - GRMI: Odlučila GDE nastavlja da živi! A Ljuba...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE ALEKS NAKON ŠTO JU JE DAVID TERAO KUĆI - GRMI: Odlučila GDE nastavlja da živi! A Ljuba...

Zbrka...

Kao i svakog ponedeljka nakon izbora potrčka i omiljene osobe počela je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". To je vreme kada voditelj podseti sve zadrugare na situacije koje su obeležile nedelju iza nas.

Milan je prvo želeo da čuje komentar od Davida Dragojevića kako sada funkcioniše njegova veza sa Anom Korać kada je saznao da njegova bivša devojka, Aleksandra Subotić još živi u njegovoj porodičnoj kući.

Nakon što su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi glavni akteri izneli svoje mišljenje, počele su reklame, a tada je Davidu prišla i Ljuba Pantović. Iako je za Dragojevića izgovorila veoma teške reči i ratovala s njim, ona ga je sada podržala.

- Sada prvi put slušaj, seti se šta sam ja pričala, ti si me napadao. Ja sam savršeno sklopila sve kockice. Ona jeste kod tebe, a znaš zbog čega? Zato što tvoja majka aminuje to - rekla je Ljuba.

- Ne, ona je voli, pa neće joj reći da ide. Ona kada je došla ovde za Novu godinu rekla joj je "Tri meseca si ovde, pa ne možeš da ga vežeš za radijator", to je bila poenta. Ona nikada nije rekla da ti rasturaš našu vezu. Aleksandra mene ne može da veže, to je moja mama rekla, Aleksandra se tad naljutila - naveo je Dragojević.

Njih dvoje su povremeno šaputali, tako da se nije jasno čuo čitav razgovor, ali je David priznao Ljubi da se nada da će sada zauvek završiti sa Subotićevom.

- Znam zašto ti to govorim, ja ne pričam stvari bez veze. Kako ti nisi provalio da ona ne razlikuje stvarnost? Ja tebe ne kapiram. Onda se vi ne poznajete uopšte. Ti si grdno pogrešio što nisi radio kako treba da se radi. Vidiš da je na kraju ipak došlo do toga - rekla je Pantovićeva.

- Valjda će se završiti sada - naveo je David.

- Iskreno, nisam sigurna, ja znam kako ona razmišlja - rekla je Ljuba i slegla ramenima.

O čitavoj ujdurmi je progovorila na kraju i sama Aleksandra. Ona je na Instagram stori postavila fotografiju sa citatom:

- Ja sam vuk. Po prirodi sam dobrodušan, plemenit i voljen. Ali znaj ovo, kada dođe do toga da se treba zaštititi moj prijatelj, moja porodica i moja čast, tada nemoj misliti da ću se samo povući jer sam takođe najmoćnije i najnemilosrdnije stvorenje koje poznaješ - poručila je Subotićeva na taj način da ne ide nigde iz Veternika, a ako nekome nije bilo jasno, poslala je još jednu poruku i to zajednički sa mama Biljom:

- Što se tiče muzičkih želja - ne ispunjavamo ih večeras! Pozdrav, B & A - glasi druga poruka sa potpisom Bilje i Aleksandre.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.