Korak do škole nagradili đake Subotice: Stiglo preko stotinu radova

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 17:05

"Korak do škole" nagradili đake Subotice: Stiglo preko stotinu radova

Prelep projekat za decu.

OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" je u novembru 2021. godine, u okviru projektne aktivnosti "Korak do škole", raspisala likovni konkurs za predškolce iz obližnjih vrtića. Teme ovog likovnog konkursa bile su "Kako zamišljam sebe kao školarca" i "Kako zamišljam školu". Na konkurs pristiglo je preko stotinu radova.

Otvaranje izložbe i svečana dodela nagrada održani su u četvrtak, 3. februara, u biblioteci škole, a prisustvovali su roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagrađene dece i vaspitači dece.

Direktorica škole, Klaudia Gubić Šelken, zajedno sa učiteljicama četvrtih razreda i pedagogom škole, poželela je dobrodošlicu budućim prvacima i čestitala je na osvojenim nagradama. Od pristiglih radova, izabrano je petnaest najuspešnijih, od kojih je deset učesnika dobilo posebnu nagradu, a najboljih pet je dobilo glavnu nagradu, kako navodi Subotica.com.

Više vesti iz Subotice možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.