KONAČNO OTKRIVENO - Sandra Subotić PROGOVORILA o RAZLICI U GODINAMA! Evo koliko je Peca STARIJI od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 13:04

KONAČNO OTKRIVENO - Sandra Subotić PROGOVORILA o RAZLICI U GODINAMA! Evo koliko je Peca STARIJI od nje

"Moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku."

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić odnosom sa starijim muškarcem posle "Zadruge" mnoge je zaintrigirala.

Ona nikada nije želela detaljno da priča o starijem Peci zbog toga što nije deo javnog sveta, ali je ovaj put otkrila jednu tajnu. Mnoge je zanimalo koliko je Peca stariji od Aleksandre, a sada je iznela istinu.

Aleksandra ima 25 godina, dok Peca ima 49, dakle 1973. je godište, prema njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima.

- A kada već pričamo o godinama - moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine - napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagramu.

Inače, jednom prilikom priznala je kako se upoznala sa partnerom.

- Upoznala sam ga krajem februara, početkom marta meseca na njegovoj vikendici. Došla sam sa ćerkicom kod njega na večeru. Ali pre toga smo se čuli i dopisivali jedan duži period. Posle toga smo nastavili da se viđamo, ja sam dolazila sa drugaricama u Novi Sad i počeli je jedno zaista lepo druženje, a nakon toga sam sebi dopustila da se opustim i zaljubim. Sve je krenulo onako neozbiljno, s obe strane, ali onda je ljubav uzela maha i eto dokle smo sada stigli - prenosi "Kurir".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Maja DEMOLIRALA SOBU, Miljanu smo KRILI JORGANOM, a ONA bila sa DVOJICOM! Isplivale TAJNE čuvenog Etno sela! ŠOK DETALJI! Postoje snimci sigurnosnih kamera! 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"STARIJI JE OD MENE ISTO KOLIKO JE MOJ SIN MLAĐI OD MENE" Otkriveno koje godište je DEČKO Aleksandre Subotić

Izvor: Blic, 14.Feb.2022

Odnos rijaliti učesnice Aleksandre Subotić i njenog dečka Petra Raspopovića mnoge je zaintrigirao jer je on značajno stariji od nje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.