KARAĐORĐE SUBOTIĆ PUKAO! Ivana je raskinula s njim, a onda se Mina obrušila na njega! BAM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAĐORĐE SUBOTIĆ PUKAO! Ivana je raskinula s njim, a onda se Mina obrušila na njega! BAM! (VIDEO)

Loša noć.

Sinoć su zadrugari su imali priliku da vide sve najzanimljivije situacije nastale proteklih nekoliko dana u okviru emisije "Gledanje snimaka".

PUSTI ME, PUSTI ME! Miki ne može više - sa Suzanom je GOTOVO! Strašne reči, a onda - O, BOŽE (VIDEO)

Na jednom klipu Mina Vrbaški pričala je Ervinu Mujakoviću o Karađorđu Suboriću, koji je do sinoć bio u vezi sa njenom majkom, Ivanom Vrbaški, koju je ona upravo ove večeri raskinula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem uključenja u emisiju "Porodice zadrugara". Zadrugarka je tokom razgovora sa Mujakovićem rekla da joj se ne sviđa što joj Karađorđe postavlja ultimatume i na neki način brani da se druži sa pojedinim ljudima. Ona je dodala da želi da se njena majka udalji od Subotića.

- Stojim iza svake svoje rečenice. Nadam se da je moja majka shvatila sa kim je. Da je shvatila da ne treba da se zavlači u ovu porodicu, da krene da živi sa njim, pa da dođe do neke nesreće. Može da vidi ko je on i šta je. Ja ga do sada nisam poznavala, tako da je ovo idealno da ona vidi da između njih ne treba da bude ništa - rekla je Mina nakon odgledanog klipa.

- Ne razumem šta Mina priča, da mene Ivana nije dovoljno upoznala već da će ona svojoj majci da predoči kakva sam ja osoba. Da li ja tebe nisam ispoštovao - bio je šokiran Karađorđe.

- Vi ne možete meni da pričate sa kim ću ja da se družim ili ne. Mojoj porodici nisu potrebni problemi, nije joj potrebna ljubav kao što ste vi - nastavila je Vrbaški.

- Ovo je bezobrazluk da se deca mešaju u odnos svojih roditelja. Znam da Ivana samo može da osudi ovo ponašanje, ista je priča kao kada je Aleksandra reagovala kada smo Ivana i ja ušli ovde - tvrdio je Subotić.

Karađorđe je naveo da Ivana Vrbaški nije bednica, pa da glumi ljubav sa njim, na šta je Mina skočila. Njih dvoje su se uneli jedno drugom u lice, a onda je u zadrugarkinu odbranu stao Tomislav Panić.

- Nemoj da joj se unosiš u facu. Nemoj da se dereš na nju. Ja ću da se mešam i te kako, nemoj da s*reš mnogo. Nemoj tako da se ponašaš, bre! Dere se na dete od 18 godina - urlao je Toma.

- Njena jedina greška je ovo i nadam se da će ovome doći kraj. Moja majka sigurno ne bi dozvolila da se ovako neko ponaša prema meni - zaključila je Mina.

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.