KARAĐORĐE SE VRAĆA U ZADRUGU! Subotić objavio - ovo je bio pravi razlog BEGA, Aleksandra je KRIVAC! Ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAĐORĐE SE VRAĆA U ZADRUGU! Subotić objavio - ovo je bio pravi razlog BEGA, Aleksandra je KRIVAC! Ali...

Njene reči mu odzvanjale u glavi!

Karađorđe Subotić je na iznenađenje gledaoca rijalitija "Zadruga 2" sinoć je napustio imanje u Šimanovcima, a produkcija ga je danas i zvanično diskvalifikovala zbog samovoljnog izlaska, uz standardnu kaznu od 50.000 evra koje treba da plati.

On je pobegao iz "Zadruge" tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. Karađorđe je dan ranije odbio da učestvuje u zadatku kada je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dozvoli da mu lakiraju nokte, da ga depiliraju, i da nosi štikle.

Njegov brat Srboljub Subotić našao se posle toga sa njim, a potom dao izjavu šta misli o tome.

- Moj brat je napravio neviđenu glupost što je pobegao, ne znam šta mu se desilo. Kao da mu je u jednom trenutku pukao film. Trebalo je da lakira nokte, što se u njegovom okruženju smatra perverznim i nedoličnim, te on to sebi nije smeo da dozvoli, zna da bi zbog toga imao velike probleme. Oni su klinci pa to ne razumeju. Karađorđe se setio Ljubine priče kad je pomenula da se skidao go i da je time osramotio ćerku Aleksandru, pa nije hteo da prolazi kroz sličnu stvar - rekao je Srba i otkrio da će probati da zamoli produkciju da ga vrate.

Jutros

Објава коју дели Srboljub Subotic (@srboljubsubotic) дана 16. Мај 2019. у 4:08 PDT

- Karađorđe se poneo tvrdoglavo i sad ga ne zanima da sa produkcijom razgovara kako bi se vratio u rijaliti. Ja ću dati sve od sebe da se založim i da ih ubedim da ga puste da se vrati. Naravno, ako on uopšte bude hteo da me sluša i ako se urazumi - dodao je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.