Izvor: Press, 04.Dec.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ja ne mogu da ćutim!” David progovorio o Aleksandri, ali i o Ljubi i Karađorđu! (video)

David Dragojević je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem pričao o svojoj devojci Aleksandri, ali i o njenim roditeljima, Ljubi Pantović i Karađorđu Subotiću.
“U dobrim smo odnosima, samo što je danas opet bio zadatak, pa smo se opet posvađali. Ja ne mogu da ćutim, u rijalitiju sam. Ona (Aleksandra) skače kad me neko nešto pita, pridikuje da neko hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da me oženi. Drago mi je što je Ljuba ušla, ja znam da ništa nisam kriv i da je nisam vređao, ona je u konflikt ušla sama sa sobom. Ona jedino zna zašto, samo okreće priču. Možda hoće da me odvoji od Aleksandre”, rekao je David i nastavio:

“Niko nije stalo na njenu stranu kad je ona napadala Aleksandru i ona se tu povukla. Ja sam stao uz Aleksandru, bilo joj je krivo što sam je podržao u svemu. Ja nju nisam nikada opsovao, ona mene naziva klošarom… A ja ću uvek da joj odgovorim argumentovano. Ja za Karađorđa isto nisam ništa rekao, njega je pojeo rijaliti, pa se sa mnom raspravljao”, ispričao je Dragojević.
Šta je još rekao, pogledajte na sledećem snimku:
 

 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.