Izvor: Press, 19.Nov.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO PRIZNANJE ALEKSANDRE SUBOTIĆ “Prvi dečko me je tukao, tata mu je rekao DA ME BIJE JAČE” (VIDEO)

Akteri kaluđeričke sapunice kao da nisu dovoljno šokirali javnost iznoseći detalje svoje intime i odnosa unutar porodice Subotić. Ipak, Aleksandra iznova i iznova uspeva da šokira naciju.
Ćerka Karađorđa Subotića i Ljube Pantović pričala je o svom prvom dečku i otkrila da je trpela nasilje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od njega.
– Sa prvim momkom bila sam pre Čabarkape. I on je imao problema sa čudnim stvarima, znate na šta mislim. Ranije sam se ložila samo na krimose. Nas dvoje smo se pobili i ja sam nagrabusila ni kriva ni dužna. Kad sam dobila batine od njega, Karađorđe mu je rekao: “Ona je mnogo bezobrazna, mislim da je nisi dobro prebio, trebalo je još malo da je tučeš”. A ja kad sam to pričala, Karađorđe dođe u emisiju i glumi da je normalan, a ja ispadam šizofrena budala – kazala je Aleksandra.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.