JAVILA SE ALEKSANDRA! David ju je optužio da ima DEČKA, ovako mu odgovara! Uključi MOZAK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVILA SE ALEKSANDRA! David ju je optužio da ima DEČKA, ovako mu odgovara! Uključi MOZAK! (FOTO)

Munjevit odgovor.

David Dragojević i Ana Korać su se sinoć posle kraće svađe potukli, a to je, očekivano, jedva dočekala Aleksandra Subotić.

David Dragojević je sinoć otkrio da Aleksandra ima dečka u Beogradu, praktično je optuživši tako da glumi da ga i dalje voli. Subotićeva je to jutros oštro demantovala.

- Još jednom dokazano! Na čemu se temelji rijaliti, na lažima! I cela ona farsa sa onom prostitutkom! Kakav dečko bre? Iz kog benda? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Joooj Davide! Uključi malo taj mozak! A vi se dragi moji gledaoci pitajte otkud je on znao pre deset dana da ja snimam spot, i ko je njemu mogao da unese informacije?! Produkcija - naravno - napisala je Aleksandra.

KRV SAM PROLILA... KIJA SE ISEKLA ŽILETOM! JEZIVA SLIKA uz reči koje LEDE KRV U ŽILAMA, upućene Slobi?! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRAJ PRIČE SA ANOM! Aleks OTVORENO o odnosu Davida i Koraćeve! Otkrila sve, RASKRINKALA rijaliti igru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019

Predvidela sve!..Aleksandra Subotić, posle diskvalifikacije iz rijalitija, otvorila je dušu o svemu što je tišti. Iako je njen verenik David Dragojević u rijalitiju smuvao Anu Korać, Sandra je ubeđena da sportista i dalje voli nju, a da je sa starletom samo kad je pijan...- Da se sa Davidom vidim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.