HAOS! Žestoka svađa Davida i Subotićke par sati pred FINALE! Izvređao je NAJGORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! Žestoka svađa Davida i Subotićke par sati pred FINALE! Izvređao je NAJGORE!

Puko mu film!

Dok se polako približava trenutak proglašenja pobednika, zadrugari dan provode u dnevnom boravku, gde se prisećaju raznih situacija koje su preživeli tokom proteklih deset meseci.

Dok je David Dragojević čistio pod, Ana Korać sušila kosu, Aleksandra Subotić je razgovarala o svemu kroz šta je prošla tokom svog boravka, ali i vremenu koje je provela van ''Zadruge 2''.

U jednom trenutku, Davidu Dragojeviću je pukao film zbog svega što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Aleksandra govorila, pa ju je napao!

- Hajde ućuti više, ideš kući. Dobićeš glasove, ne hvataj više na tužnu priču, dosadna si. Idi, bre, više u ku*ac. Kakav si kreten, debilu - govorio je on.

Ni Subotićka mu nije ostala dužna!

- Pričam kako je bilo, kakva je realnost. Nisam dosadna, ti si bezosećajan. Ovo su istine! Ti stvarno misliš da je meni bilo super kada sam otišla odavde?! Gledaj svoja posla... - odgovorila mu ona.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŽRTVA JE VELIKE PREVARE, Aleksandra Subotić žestoko oplela: "Marko je smećar", a onda ju je Dušica Jakovljević udarila papirima po glavi IZ JEDNOG RAZLOGA

Izvor: Blic, 07.Jul.2019, 03:46

Aleksandra Subotić osvojila je visoko četvrto mesto u finalu "Zadruge". Ona je jedna od najkontroverznijih učesnica, a mnogi zadrugari su joj predviđali pobedu zato što su smatrali da je to zaslužila nakon što ju je David Dragojević prevario.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.