HAOS! LUNA UDARILA NA SUBOTIĆKU: Tokom žustre rasprave otkrivena OVA GADOST! Uz sve i POLNE BOLESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! LUNA UDARILA NA SUBOTIĆKU: Tokom žustre rasprave otkrivena OVA GADOST! Uz sve i POLNE BOLESTI!

Niko to nije očekivao!

Zorica Marković je sinoć u svađi sa Markom Miljkovićem prozvala ovog zadrugara da je spavao u "golfu dvojci" kada je u Beogradu. Luna Đogani je stala u zaštitu svog dečka i optužila je Aleksandru Subotić da su te priče o Marku od nje krenule.

- Čoveka koji ga je izvukao i spasao od bede, on je prevario - rekla je Aleksandra.

Na pitanje Marka odakle joj ta priča, ona je odgovorila da je saznala baš od tog čoveka koga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on prevario.

- Taj čovek što širi kondilome po Beogradu? - upitao je Marko Aleksandru i potom je upitao da li je i njoj preneo tu pomenutu polnu bolest.

- Ja kažem da si ti čovek koji je odradio čoveka za pare. Ti si odradio čoveka za pare za koga si radio i koji te je izdržavao. Dao ti posao, 800 evra, spavao si u "golfu" nisi imao gde da spavaš i odradio si dečka, hteo si posao da mu ukradeš, klošaru jedan - rekla je Aleksandra Marku u lice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.