GOTOVO JE! Aleksandra NAPUSTILA Parove, oglasila se produkcija! Evo šta radi napolju! (foto)

Izvor: Svet, 22.Nov.2017, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO JE! Aleksandra NAPUSTILA Parove, oglasila se produkcija! Evo šta radi napolju! (foto)

Nakon saznanja da njena majka Ljuba Pantović želi da joj oduzme dete, Aleksandra Subotić je danas izašla iz “Parova”.
Tokom dana, na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari u kojima gledaoci ističu da je Aleksandra “nestala”, da više nije u vili…
Dodatnu konfuziju je izazvala slika koju je Subotićeva u utorak uveče objavila na svom Instagram profilu i na kojoj pozira sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Volim vas sve @___californication ❤️
A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Nov 21, 2017 at 11:26am PST


Na kraju ni produkcija nije imala kud, i voditeljka Bojana Ristivojević je objasnila šta se zaista desilo sa Aleksandrom.
Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najpre razjasnimo situaciju u vezi sa Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da je otišla, da nije dobro, i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustla da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro,’ rekla je Ristivojevićeva koja je dodala da bi Subotićeva trebalo da se vrati u “Parove” u sredu ili četvrtak.
SVETSVET
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Subotić NAPUSTILA PAROVE!

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2017

Nakon saznanja da Centar za socijali rad želi da joj oduzme dete, Aleksandra Subotić je juče izašla iz “Parova”. Svi detalji kako će Aleksadri uzeti dete objavljeni su samo u novombroju tabloida SCANDAL! Tokom dana, na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari u kojima gledaoci ističu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.