(FOTO+VIDEO) SUPERFINALE ZADRUGE 2: Žestoka svađa Lune i Stanije

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2019, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO+VIDEO) SUPERFINALE ZADRUGE 2: Žestoka svađa Lune i Stanije

Posle deset meseci boravka u Šimanovcima, neko od 12 finalista će kući odneti večeras nagradu od 50.000 evra Sve je spremno za veliko finale rijalit šoua "Zadruga2"! Posle deset meseci boravka u Šimanovcima, neko od 12 finalista će kući odneti večeras nagradu od 50.000 evra. Publika je ta koja će dati konačni sud.Superfinalisti su: Luna Đogani, Ana Korać, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić, Suzana Perović, Branislav Radonić Brendon, David >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Dragojević, Nadežda Biljić, Aleksa Savić, Lepi Mića i Maja Marinković.Prema našoj anketi koju smo sproveli u toku dana do ovog trenutka najviše šanse za pobedu ima Aleksandra Subotić sa 24.58%, zatim je prate Luna Đogani sa 21.19% i Stanija Dobrojević sa 17.8%. NA NAŠEM PORTALU UŽIVO PRATITE SUPERFINALE:ČITAJTE JOŠ: SKANDAL U SUPERFINALU ZADRUGE! Žestoka svađa bivših zadrugara, razdvajalo ih obezbeđenje (VIDEO) LUNA PREBLEDELA KADA JE VIDELA SLOBU NA SCENI: Nije mogla da veruje svojim očima dok joj bivši dečko "kida" pesmom SANjA PODIGLA PRAŠINU POSLE NAPUŠTANjA ZADRUGE: Znala sam da su se Sloba i Ana Korać kre**uli, varao je Kiju sa njom KIJA PRED SAM KRAJ ZADRUGE PROGOVORILA O LUNI: Gledam je kao klovna, cela nacija joj se smeja
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ON JE KRIV ZA SVE!" Luna Đogani u suzama nakon pobede u "Zadruzi 2", otkrila šta su joj Marko i Stanija radili iza leđa, a onda POMENULA I KIJU (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Jul.2019

Luna Đogani u noći između subote i nedelje pobedila je u "Zadruzi 2" i iz rijalitija nakon 10 meseci izašla bogatija za 50.000 evra. Ipak, uz sreću zbog pobede blogerki je ostao i gorak ukus u ustima zbog raskida veze sa Markom Miljkovićem, koji se dogodio samo dan pred finale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.