FILIP GORI OD BESA: Otkrio ZAŠTO je Soraja napustila Anu Korać, a onda OVO o Aleks Subotić! PLAKAĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP GORI OD BESA: Otkrio ZAŠTO je Soraja napustila Anu Korać, a onda OVO o Aleks Subotić! PLAKAĆE!

Ne želi ništa da prećuti.

Ana Korać je već mesecima u žiži interesovanja, jer je preotela verenika Davida Dragojevića cimerki iz rijalitija Aleksandri Subotić. Od tog momenta, o Ivanjičanki isplivavaju razni detalji i nagađanja, a većinu informacija je u javnost plasirao njen bivši dečko Filip Mijatov.

Sigurno najšokantnija tvrdnja biznismena iz Londona, za kojeg Ana tvrdi da joj je bio samo prijatelj, jeste ona da se Koraćeva već godinama bavi prostitucijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako je rekao u jednom od "lajvova" na svom Instagramu, Filip poseduje dokaze za sve svoje tvrdnje, a u subotu uveče ulazi u "Zadrugu" da se konačno obračuna sa svojom bivšom devojkom.

FINALE JE SAMO PARAVAN ZA OVO?! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se već zna?!

U želji da čujemo sve što ima da iznese o jednoj od najaktuelnijih zadrugarki, kontaktirali smo Mijatova, a on je bio i više nego raspoložen da odgovori na naša pitanja.

 - Anu poznajem već tri godine, a u vezi smo bili šest meseci.

- Njeno prostituisanje mi je uvek smetalo, ali sam rešio da sada sve otkrijem zato što me ogovara i priče neistine o meni i našem odnosu tamo pred kamerama - tvrdi Filip i objašnjava da ne poznaje porodicu starlete iz Ivanjice, već samo njenog brata, za kojeg tvrdi da je divan dečko.

@ana_korac Ruka na grudima drugaraki

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 14, 2019 at 10:23pm PDT

Ono o čemu se priča već nedeljama jeste odnos Ane Korać i njene, sada već bivše drugarice Soraje Vučelić. Kako su njih dve bile nerazdvojne, mnoge je začudilo to što je Soraja iznenada obrisala sa društvenih mreža sve zajedničke slike sa Anom, a za medije nije želela da komentariše šta je razlog prekida višegodišnjeg prijateljstva. S druge strane, Filip ima svoju teoriju i o tome:

- Poznajem Soraju, naravno. Ona želi da se opere od tih jeftinih prostitutki i da dokaže da nema ništa sa njima - smatra Mijatov.

 - Ja ću sve pričati javno, pa on ako želi neka sluša. Neću ništa komentarisati sa njim lično, ali i dalje smatram da je dečko okej - objašnjava Filip i dodaje da Ana ne zna da on poseduje dokaze za iznete tvrdnje, te da zbog toga i dalje poriče neke stvari. Kako kaže, da Koraćeva trenutno nije u rijalitiju, i te kako bi pokušala da se "opere".

 - Ana je ušla u prostituciju odmah nakon dolaska u Beograd 2014. godine - tvrdi Mijatov.

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 14, 2019 at 10:25pm PDT

 - Za Anu Korać, Minu Vrbaški koja je i sama priznala, i za Sanju Stanković - kaže Anin bivši dečko i objašnjava da Aninu suparnicu Aleksandru Subotić ima samo reči hvale, ali da ne zna da li su se njih dve znale i pre rijalitija.

- Ana i Sandra se ne poznaju pre "Zadruge", barem da ja znam. Subotićku poznajem i imam samo najbolje da kažem za nju.

- Iskreno, mnogo me bole te uvrede i svima njima ću dokazati upravo suprotno.

 - Ulazim samo i isključivo zbog Ane Korać.

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on Sep 11, 2017 at 2:50pm PDT

- Prestao sam da je obezbeđujem i da joj sve plaćam kada sam shvatio ko su sve one zapravo... Odnosno nakon što su mi zapaljena kola koja je tog jutra Ana vozila sa Sorajom, dok sam ja spavao.

Za kraj razgovora, Filip nam je otkrio i da je njegova drugarica Mina Vrbaški slagala kada je sinoć za crnim stolom izjavila da on jeste uhodio Anu i da je prestao da je proganja tek nakon što je upoznao sadašnju devojku Andrijanu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.