Dobila je unuče od bivšeg švalera! Gledateljka BESNA, OTKRILA SVE o Aleksandri Subotić i Ljubi Pantović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dobila je unuče od bivšeg švalera!" Gledateljka BESNA, OTKRILA SVE o Aleksandri Subotić i Ljubi Pantović!

Haos u studiju!

Sinoć su u emisiji kod Milana Miloševića gostovali Ana Korać i David Dragojević, a čini se da su od svih zadrugara njih dvoje prošli najgore kada je reč o pitanjima gledalaca, ukoliko se uzme u obzir da se javilo dosta ljudi koji su osudili njihovu vezu, a Davidu su upućene brojne teške reči zbog onoga što je uradio Aleksandri.

Javio se muškarac koji mu je rekao da nema srce i da glumi "frajera", а da nije smeo da ostavi devojku kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Aleksandra, pogotovo što se obavezao da će voditi računa o njenoj devojčici.

Zatim se javila žena koja je podržala Anu i Davida, ali za Aleksandru i njenu majku Ljubu Pantović nije imala lepih reči.

- Dobro je kada si se otarasio njih dve. Pa zna se ko su one, videlo se u predhodnim rijalitijima, kao razrešile su odnose, šta su one razrešile, ne mogu one biti u dobrim odnosima. Pa Aleksandra je otela mami dečka, ej, ona ima unuče od bivšeg švalera, jel to moguće - rekla je gledateljka.

David i Ana slave šest meseci veze, a da li će njihov ljubav uspeti da se odupre ovim pritiscima? Ostaje da vidimo.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.