Izvor: Press, 03.Jan.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đekson ODVEO Davida u sobu da razreše SUKOB, za njima ULETELA Aleksandra, a onda i obezbeđenje: Pogledajte kakav je HAOS napravila Subotićeva! (VIDEO)

Reper demantovao ono zbog čega su ga ogovarali.
Tokom večerašnje novogodišnje žurke je došlo je do provokacija između Nemanje Đerića Đeksona Aleksandre Subotić. Naime, do rasprave između njih je došlo jer je reper navodno pričao kako će Mina Vrbaški njoj i Davidu Dragojeviću "zabiti nož u leđa" što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njih dvoje protumačili u pogrešnom smislu te su ga ogovarali, a on je rešio da im se revanšira provociranjem. 



Između Davida i Đeksona je zamalo došlo do fizičkog okršaja, jer je reper uporno pokušavao da objasni Dragojeviću zbog čega on provocira njegovu devojku. 




Autor: TvPink Printscreen


Druže pričali ste mnogo laži o meni, zaslužili ste mnogo gore. Druže, ja sam rekao da je Mina spremna svašta da uradi. Nisam spominjao nož nikakav, rekao sam da ćete kad tad imati problema sa njom. Nije Mina naivna - uveravao je Đekson Davida, a onda se uključila i Aleksandra: 



Napu*iš mi se ku*ca - vikala je Aleksandra.



Autor: TvPink Printscreen


Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, tako da je njihova rasprava završena bez ikakvog većeg okršaja. 



Pročitajte još: STALO MI JE DO NJE! Pavle PRIZNAO šta želi od Dragane, pa je LJUBIO, ONA SE TOPILA U NJEGOVOM ZAGRLJAJU! (VIDEO) 



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.  








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.