Dejan otkrio pravu istinu o Bilji, a evo i šta je rekla Dalila o Aleksandri

Izvor: Svet, 27.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan otkrio pravu istinu o Bilji, a evo i šta je rekla Dalila o Aleksandri

Bračni par Dragojević, Dejan i Dalila oprobaće se u “Zadruzi 3”, koja počine 6. septembra na “Pinku”. Oni su u ponedeljak, 26. avgusta, u prostorijama “ružičaste” televizije snimili svoj profil, a nakon obavljenog posla popričali su sa novinarima.
Dalila i Dejan su zajedno izjavili da su spremni i da se najviše plaše pitanja novinara. Na pitanje da li bi im smetala Aleksandra Subotić, rekli su da ne bi.
– Ne smeta nam niko, može i Aleksandra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Može bilo ko. Mi smo se već takmičili – rekla je Dalila.
Dejan Dragojević otkrio je u kakvim je zaista odnosu sa majkom Biljanom Dragojević.
– U nikakvom. Nema nikakve promene na tom polju. Moglo je da bude promene onog dana kada me je rodila 18.06.1995. godine, međutim, 18.06.2019. nije se pojavila kada je bila pozvana kada je bila pozvana na rođendan da dođe kod nas u Bosnu. Međutim, nije došla, i tu je stavljena skroz tačka – rekao je Dejan.
svetsvet
The post Dejan otkrio pravu istinu o Bilji, a evo i šta je rekla Dalila o Aleksandri appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.