Izvor: Blic, 01.Maj.2022, 00:22

Da li će Palić biti najposećenije mesto ovog 1. maja?! Smeštajni kapaciteti POPUNJENI I PRE "URANKA"!

Tradicionalni uranak na Paliću, koji se održava nakon dve godine pauze, je po svemu sudeći izazvao veliko interesovanje, prema podacima Turističke organizacije grada Subotice smeštajni kapaciteti su skoro pa popunjeni, a tokom četiri dana prvomajskih praznika očekuje se da će Palić posetiti više desetina hiljada ljudi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Palić na prvomajskom uranku okupio goste iz cele zemlje i regiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2022

Više desetina hiljada ljudi prvi maj provelo je na Paliću. Poznata turistička destinacija, nakon dve godine pauze, na prvomajskom uranku okupila je goste iz cele zemlje i regiona, raznovrsnom ponudom...Svi putevi, kao nekada, vodili su danas na Palić...„Iz tradicije, tradicionalno to radim svaki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.