Izvor: Blic, 05.Feb.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U RIJALITIJU Ljuba NASRNULA na Karađorđa, NIKO NIJE MOGAO DA JE SMIRI

Branislav Radonić Brendon postao je novi vođa, a zadrugari su ostali u čudu kada je počeo da im deli budžet prema svom nahođenju. Pojedini takmičari bili su nezadovoljni njegovim izborom, a na iznenađenje svih, on je najveći budžet dao Karađorđu Subotiću koji je odmah dobio krila, pa je počeo da provocira Ljubu Pantović, koja je dobila najmanji.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAPAMTIĆEŠ TI MENE! Jeziv napad na Karađorđa Subotića: Bivša žena bi da mu presudi! Obezbeđenje je jedva ZADRŽALO! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Feb.2019

Karađorđe Subotić od ovonedeljnog vođe Branislava Radonića Brendona dobio je najveći budžet. Tom prilikom ispšrovocirao je Ljubu Pantović, ne računajući da će ona odmah skočiti na njega. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.