Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2018, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK NJENA ĆERKA PRAVI HAOS U ZADRUZI, ONA TO RADI NAPOLJU: Ljuba Pantović otišla u tržni centar, pa se SKINULA do gole kože! (FOTO)

Aleksandra Subotić šokira javnost zajedno sa svojim partnerom Davidom, ali ništa manje nije zanimljiva ni njena majka Ljuba, koja privlači pažnju iako je udaljena od kamera. Ljuba je posetila jedan tržni centar gde je odlučila da se skine u toples. Pored toga napravila je selfi fotografiju i prekrila je bradavice. – Šoping – napisala je The post DOK NJENA ĆERKA PRAVI HAOS U ZADRUZI, ONA TO RADI NAPOLJU: Ljuba Pantović otišla u tržni centar, pa se SKINULA do gole kože! (FOTO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.