DOGOVORILE SE?! Luna OBJASNILA Aleksandri šta da radi sa Davidom, a Subotićeva lije SUZE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVORILE SE?! Luna OBJASNILA Aleksandri šta da radi sa Davidom, a Subotićeva lije SUZE! (VIDEO)

Tuga i bol!

Sinoć je u Zadruzi nastao haos kada je pušten video na kojem su Luna i David, koji očigledno uživaju u druženju. Ovaj video je dodatno podstkao priče zadrugara da između njih postoji nešto.

Luna je nakon drame i priče sa ostalim zadurgarima, na kraju prišla i Aleksandri.

- Molim te da shvatiš da sam ja u prošloj zadruzi prošla kroz pakao, ali sada ovo zaista nema veze sa mnom. Ovo je jedna velika glupost. Ja bih za vas ovde sve uradila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja sam takva - rekla je Luna.

- Moraš mu zabraniti i da me grli. Ja mom dečku ne bih dala da grli svaku devojku. Ja znam da on nema lošu nameru, ali znaš li kako to izgleda napolju - rekla je Đoganijeva Luni.

- Ovde se svi zgražavaju, kako sam ja bolestno ljubomorna. Ali ja nisam, meni je krivo zbog ove nepravde i njegovih reakcija kao da ga baš briga. On neće da skapira neke stvari. Ja mu tražim da se prošetamo, on neće, ja ga molim on neće i onda od sa Adamom da se prošeta - rekla je Aleskandra.

Onda se priključio i David i rekao Aleksandri da preteruje, a ona njemu da joj je potrebno više pažnje.

Celu situaciju pogledajte na videu.

Kad vidim OVAKVE stvari u Kijinoj knjizi, slikam stranicu i odmah joj ŠALJEM! Smešno! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.