Izvor: Press, 09.Nov.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID VIŠE NE MOŽE DA SAKRIJE EMOCIJE! SEDI SA NJOM, A POGLEDOM TRAŽI LUNU: Subotićka u totalnom bedaku! RASPAD VEZE sve izvesniji! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević sedeli su u dvorištu i raspravljali se dok su se ostali ukućani veselili unutra i slavili slavu. Aleksandra je želela da prošetaju, ali David je gledao sve vreme i pogledom pratio Lunu Đogani, koja je bila unutra na slavlju.
"Ajde da prošetamo malo?" tražila je Aleksandra, ali David ju je uspešno eskivirao sa neubedljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izgovorom. 
FOTO: PRINTSCREEN
Dragojević je pokušao da je odvrati od toga da svakome odgovara i svađa se u kući, međutim ona misli da mora da uzvrati na provokacije, a to Davidu strašno smeta. 
 
Sa druge strane, njoj smeta što David nikada ne staje na njihovu stranu i ne brani njihovu vezu, dok ih napadaju:
 
"Šta imam ja kome da se pravdam! Mići da se pravdam? Ma daj molim te".
 
FOTO: PRITNSCREEN
Pridružio im se Adam Đogani, zatim i Luna, a David je odmah krenuo u priču sa njima. 
FOTO: PRINTSCREEN
Međutim, blogerka se nije osećala prijatno, pa je na veliko iznenađenje Dragojevića rešila da se povuče u sobu: 
 
"Ideš da legneš?", pitao je David. 
 
"Idem da se obučem", odgovorila je Luna. 
 
David joj je doviknuo: 
 
"Sad ćemo i mi da se obučemo. Hulahop mi je tamo", bio je šaljiv David, a Aleksandra je ispratila ljutitim pogledom blogerku. 

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.