DA L SI NORMALAN, ČOVEČE? Na auto-putu prema Subotici čovek vozio u KONTRA smeru i to preticajnom trakom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 22:12

DA L' SI NORMALAN, ČOVEČE? Na auto-putu prema Subotici čovek vozio u KONTRA smeru i to preticajnom trakom (VIDEO)

Zašto?

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji će vas ostaviti bez komentara. U pitanju je automobil koji se kreće auto-putem u KONTRA smeru.

Kako se navodi, ovo se dogodilo juče na auto-putu Novi Sad - Subotica, a da stvar bude gora vozač je punom brzinom jurio levom preticajnom trakom, dovodeći u opasnost sve koji su se u tom trenutku nalazili na toj deonici.

Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zgroženi činjenicom da vozač Punta nije ni primetio šta se dešava, komentarišu da za ovakve stvari treba da se uzme dozvola, a jedan od korisnika na Tviteru je napisao da je, nedugo nakon sminka, na kraju ipak došlo do nezgode, ali bez većih posledica.

- Ubica koji umesto kalašnjikova drži volan" glasio je jedan komentar.

Bilo je i duhovitih komentara pa je jedan tviteraš napisao vic:

- To je onaj iz vica gde na radiju javljaju da ima jedan ludak koji vozi u pogrešnom smeru auto-puta, a on odgovara: čuj, jedan ludak... 2, 3, 4, 5, ma bre, svi ludaci".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ovo je za ludačku košulju.Auto-put NS-SU pic.twitter.com/PwiXWNkmmB

— ⭐Jelena ⭐ (@JelenaVR46) April 23, 2021
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.