Crédit Agricole banka traži najbolje rešenje za stanove „Panongrada“

Izvor: Beta OMS, 14.Dec.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crédit Agricole banka traži najbolje rešenje za stanove „Panongrada“

Crédit Agricole banka Srbija je godine finansirala preduzeće „Panongrad“ i kao obezbeđenje kredita stavila hipoteku na objekat u izgradnji u Subotici na trgu Jakaba i Komora br. 35 (hipoteka koja obuhvata zemljište na kome se gradi objekat, sam objekat i pripadajuće zemljište). Hipoteka je upisana pred sudom na uobičajan i transparentan način, u skladu sa zakonom i bila je vidljiva svakom savesnom kupcu.Iako Crédit Agricole banka u ovom predmetu poseduje izvršnu sudsku ispravu, banka nije krenula u prinudnu naplatu imajući u vidi specifičnost situacije i veliki broj ljudi koji su njome pogođeni. Crédit Agricole banka postupa sa najvećom pažnjom u ...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

"Hipoteku mogao da vidi svaki savestan kupac"

Izvor: B92, 14.Dec.2015

Kredi agrikol banka saopštila je da je hipoteka na objekat u izgradnji u Subotici stavljena u skladu sa zakonom i bila je vidljiva svakom savesnom kupcu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.