“Best of Europe 2018” u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Best of Europe 2018” u Subotici

U toku je predfestivalski program “Best of Europe 2018” Festivala evropskog filma Palić, koji se održava od 7. do 13. jula u bioskopu Eurocinema u Subotici svakog dana od 19 časova. U okviru ovog programa biće prikazano sedam najboljih filmova iz prošlogodišnje evropske produkcije.

Tokom sedam uzastopnih dana publika će moći da vidi sedam vrhunskih ostvarenja nastalih u koprodukciji devet zemalja, među kojima je i “Hladni rat”, poslednji dobitnik Oskara za najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << strani film.

U utorak 9. jula biće prikazan film “Devojka” reditelja Lukasa Donta, dok je u sredu na programu oskarom nagrađeni fim “Hladni rat”.

U četvrtak ljubitelji filma imaće priliku da uživaju u englesko-francuska koprodukcija “Staljinova smrt”, delo Armanda Janučija, dok se u petak prikazuje fim “Srećan kao Lazaro”.

Poslednjeg dana predfestivalskog programa “Best of Europe 2018”, u subotu 13. jula, na programu je film Tranzit.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.